• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Disclaimer


Textul de mai jos apartine site-ului www.pluimers.ro si face parte din forma de comunicare si publicitate a Pluimers Izolatie BV. Utilizand acest site, sunteti de acord cu acest disclaimer.

Incredere


Website-ul Pluimers Izolatie BV a fost pregatit cu cea mai mare atentie. Cu toate acestea nu ne asumam raspunderea pentru corectitudinea unor informatii de pe site (de ex calculul economiilor sau calculul subventiei), sau pentru informatiile pe care le primiti prin e-mail. Aceste dispozitii se aplica si informatiilor transmise prin alte canale media. Pluimers Izolatie nu poate fi considerate responsabila pentru nici o informatie, si nu va suporta nici o consecinta ca urmare a utilizarii site-ului de catre vizitator.

Din informatiile oferite de Pluimers Izolatie BV nu poate obtinut nici un drept. Pluimers Izolatie BV depune toate eforturile pentru a oferi informatii cat mai reale.

Poti vizita site-ul Pluimers Izolatie BV fara a-ti  dezvalui identitatea. Cu toate acestea, unele informatii ne pot fi utile mai ales pentru corespondenta sau oferte personalizate.
 

Informatiile colectate nu pot fi instrainate sau dezvaluite altor parti.

Acest subiect este pentru situatii speciale, spre exemplu cand ele sunt cerute prin lege. Poti cere stergerea datelor tale din baza de date oricand. 

 
 

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro