• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Costuri mai mici pentru energie


Dintre metodele diverse de a economisi Woningisolatie bespaart geldenergie, izolatia termica a locuintei este cea mai convenabila. Pentru a determina cata energie poti economisi, exista diferite metode de calcul specifice fiecarei forme de izolatie termica. Rezultatele calculelor difera in functie de cladire sau de incapere, in functie de materialul izolant folosit si de grosimea stratului izolator, si in functie de preferinta fiecarui utilizator in ceea ce priveste nivelul de confort. Metoda folosita in aplicarea izolatiei termice este de asemenea foarte importanta. In cazul in care materialul nu este aplicat corect, foarte multa caldura va fi irosita, iar costurile cu incalzirea vor fi mai mari decat ti-ai propus.

 

Calculeaza cata energie poti economisi
Exista mai multe metode de calcul _Timpke_10.JPGpentru a determina cata energie poti economisi. Poti afla in procente sau in m3 de gaz per m2  de izolatie termica. Trebuie sa ai in vedere daca suprafata ce urmeaza a fi izolata termic se invecineaza cu suprafata incalzita (incaperea pe care o incalzesti in mod activ). Dupa cum se poate vedea, nu este la indemana oricui sa faca un calcul rapid. Consultantii nostri iti pot oferi o estimare concreta cu privire la numarul de m3 de gaz pe care ii poti economisi. 

 

Energii_izolatia.jpg


Nota: acestea sunt cifre estimative aferente unor situatii standard. Ele pot fi mai mari sau mai mici in functie de situatie. Pentru acuratetea calculelor, este foarte important sa stii cate din suprafetele ce urmeaza a fi izolate sunt invecinate cu incaperile incalzite. Spre exemplu, intr-o casa fara vecini, acoperisul izolat va salva mai multi metri cubi, pentru ca delimiteaza suprafata care este incalzita.

 

Vrei sa afli mai multe informatii despre cum sa economisesti energie?
Vrei sa stii cum sa economisesti cat mai multa energie? Contacteaza Pluimers Izolatie. Noi iti vom dezvalui toate secretele despre cum sa economisesti cat mai eficient.

 

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro