• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Izolatie mansarda


Care sunt optiunile pentru izolarea unei mansarde?
Pe langa izolarea mansardei inspreIMG_2369.JPG acoperis, la Pluimers Izolatie putem sa izolam si podeaua mansardei. Izolarea podelei mansardei este posibila cand mansarda este separata de nivelul inferior printr-o structura din lemn, si cand mansarda este folosita doar ca spatiu de depozitare.

 

Principiul care sta la baza izolatiei podelei mansardei
Principiul care sta la baza izolatiei podelei mansardei este similar izolatiei cavitatii peretilor. Dupa realizarea unor gauri in podea de 18 sau 22 mm, umplem structura de lemn cu produsul HR IsoWool. Gaurile vor fi inchise dupa terminarea procesului de izolare.

 

Avantajul izolarii podelei mansardei este ca provoaca mult mai putin deranj si mizerie decat izolarea acoperisului de exemplu. Aceasta metoda este perfecta cand folositi podul ca spatiu de depozitare. Caldura este inchisa in casa inainte de a se irosi in mansarda, fapt ce va produce efecte pozitive la factura de energie

 

Intrebari si oferte
Ai mai multe intrebari despre izolarea mansardei sau doresti sa primesti mai multe detalii? Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa ajutam.

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro