• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Izolatia peretilor exteriori


Cum functioneaza izolatia peretilor din exterior?
In unele cazuri, izolarea cavitatilor IMG_0607.JPGperetilor este imposibil de realizat, din simplul motiv ca foarte multi pereti nu au aceste cavitati. Pluimers Izolatie vine cu cele mai bune metode si in aceste cazuri. Exista doua posibilitati:

 

 

Izolatia peretilor exteriori: La Pluimers Izolatie aplicam un strat de spuma poliuretanica – HR IsoPUR 2K. Aceasta spuma este aplicata direct pe peretele exterior, in orice grosime, dupa care ea este finisata fie cu inca un perete, fie cu panouri decorative.

 

Izolatia peretilor exterior din interior. La Pluimers Izolatie putem izola peretii exteriori si dinspre interior. In acest caz, stratul de spuma este aplicat pe peretele exterior dinspre interior. Aceasta metoda nu afecteaza prea mult  caracteristicile locuintei tale. Dupa aplicarea spumei, se impune finisarea peretelui (de exemplu cu gipscarton).

 

Esti pe punctual de a-ti construi propria casa si esti in cautarea celei mai bune metode de izolatie?
Cand iti construiesti casa, capitolul IMG_8323.JPGizolatie termica necesita atentie sporita. Izolatia termica trebuie realizata corect inainte de finisarea peretilor la exterior. La Pluimers Izolatie, avem o vasta experienta in acest domeniu, datorita (printre altele) colaborarilor cu firmele de arhitectura.

 

Izolam constructiile noi cu o spuma HR IsoPUR, dupa terminarea peretilor interiori si dupa ce vor fi montate caramizile care pregatesc cavitatea. Sprayul se aplica dinspre peretele interior in grosimea dorita. Dupa ce procesul de izolare este incheiat, se continua cu montajul caramizilor pentru peretele exterior. Marele atuu al acestei metode de izolare este acela ca aceste constructii vor avea o izolatie termica perfect inchisa, fara punti termice. Aceste punti termice le intalnim, de exemplu, in cazul panourilor izolante  a caror imbinari nu vor fi niciodata etanse.

 

Intrebari si oferte
Ai intrebari despre metodele de izolare a peretilor exteriori sau doresti sa primesti o oferta? Contacteaza-ne, si vom fi bucurosi sa te ajutam.

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro