• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Despre Pluimers


Pluimers Izolatie este lider de piata _Timpke_9.JPGin Europa, si opereaza in sectorul izolatiilor termice inca din perioada crizei petrolului din 1973. Sloganul nostru este “De heren die beter isoleren” (Expertul in izolatii termice). Izolam termic locuinte particulare, blocuri, stadioane, hambare, cazane industriale, ambarcatiuni navale si multe alte tipuri de spatii. Folosim in special o spuma poliuretanica bi-componenta, care asigura izolatia termica perfecta, fara punti termice, a oricarei structuri, ce poate fi finisata ulterior in diverse moduri. Compania noastra este compacta si flexibila. Ne respectam angajamentele, iar calitatea este monitorizata zilnic.  Mai mult, folosim un sistem de ofertare revolutionar. Garantam livrare rapida oriunde in Europa.

 

Unitatile mobile ale Pluimers Izolatie
Pentru a executa lucrarile de izolatieVR8.jpg termica, folosim o flota ultra moderna. Fiecare camion are propriile reserve de energie si aer, astfel incat nu are nevoie de alte surse de alimentare. Consumul de energie generat de functionarea acestor unitati mobile nu te afecteaza in nici un fel, si nu te costa nimic. Suntem intr-o dezvoltare continua si accelerata, pentru a putea satisface nevoi in cat mai multe domenii. Tehnicile noastre de izolare termica se imbunatatesc in fiecare zi. Reusim aceste inovatii in colaborare cu TNO (Organizatia Olandeza pentru Cercetare Stiinte Aplicate) si IKOB-BKB (Institutul de Cercetare si Testare Materiale de Constructii – BV Kwaliteitsverklaringen Bouw).

 

Depunem toate aceste eforturi, pentru a putea izola termic orice suprafata, indiferent de particularitatile ei, si pentru reusi rezultate cat mai bune in incercarea de a reduce la maxim costurile la energie si de a ridica gradul de confort la un nivel cat mai inalt. Alegerea corecta este evidenta: Pluimers Izolatie din Rijssen este partenerul ideal atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro