• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Izolatia peretilor dubli


Nu poti sa ridici temperature in locuinta ta orice ai face?
Cel mai probabil, ai probleme la izolatia peretilor. ControlulSupafil_Image-Main.jpg temperaturii in locuinta ta este foarte important. Pentru asta, nu ai nevoie doar de un sistem performant de incalzire, ci si de o izolatie a peretilor. Izolatia peretilor tine caldura inauntru si frigul afara. Izolatia peretilor este una din specialitatile noastre. Pe langa scaderea consumului de energie – amortizarea investitiei in maxim 5 ani – izolatia peretilor inseamna in primul rand cresterea nivelului de confort.

 

Un perete dublu cu o cavitate intre, separa caminul tau de aerul de afara. Este important ca aceasta cavitate sa fie izolata corespunzator, pentru a preveni pierderile de caldura. La constructiile noi, aceasta problema este rezolvata, dar in cazul constructiilor vechi izolarea cavitatii peretilor este o decizie ce trebuie luata. Izolarea cavitatii peretilor necesita modificari minore la structura casei.

 

Cum functioneaza si ce materiale folosim la Pluimers Izolatie?
Printre altele, Pluimers Izolatie rezolva IMG_2625.JPGproblema izolarii cavitatii peretilor. In timpul izolarii cavitatii peretelui, materialul izolant este injectat in cavitate prin niste gauri pregatite in prealabil. Aceste gauri nu sunt mai mari decat latimea rostului si sunt acoperite complet imediat dupa incheierea procesului de izolare.

 

La Pluimers Izolatie putem asigura izolatia cavitatii peretelui cu HR Isowool, HR IsoPlus si HR Iso Pearl. Locuinta ta va fi supusa unui test endoscopic, comparabil cu testul din medicina, pe baza caruia va fi stabilita latimea si propietatile cavitatii. Astfel, vom putea sa-ti recomandam solutia potrivita. Alegerea produsului este conditionata de diferiti factori, cum  ar fi : pozitia casei, latimea cavitatii, latimea rosturilor si starea peretilor.

 

Fiind lideri europeni in izolatie, detinem toate acreditarile necesare si suntem afiliati la diverse asociatii in comert, cum ar fi IKOB-BKB, VENIN si Izolatiewaarborg.

 

Esti interesat?
Esti interesat de izolatia cavitatii peretilor de catre specialistii nostril? Contacteaza-ne pentru o intalnire. Suntem bucurosi sa fim de ajutor.

 

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro