• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Traieste in confort


Comfortabel_wonen.jpgCel mai mult timp din viata ta il petreci acasa. Este vital ca ambianta casei tale sa fie asa cum o doresti. Asta inseamna un climat placut, si fluctuatii de temperatura cat mai putine.

 

 

Temperatura constanta
Candi iti izolezi termic locuinta, temperatura din interior va fi mai constanta indiferent de anotimp. Fluctuatiile de la (prea) cald la (prea) frig vor disparea. Nu doar ca vei trai intr-un mediu mai sanatos, dar vei incalzi mai putin pentru a obtine temperatura ideala pentru tine.

 

Cald iarna, racoare vara
Izolatia termica mentine frigul in Spouwmuurisolatie_met_wol.jpgafara casei tale in timpul iernii. In schimb, vara, caldura ramane afara, in timp ce in casa ta este racoare si bine. In acest fel, climatul in casa ta este placut si confortabil pe tot parcursul anului.

 

Scapa de mucegai!
In majoritatea incaperilor neizolate, vei gasi mucegai pe la colturi sau in spatele dulapurilor. Mucegaiul se formeaza ca urmare a faptului ca peretii casei tale au o temperatura scazuta in timpul iernii, astfel incat anumite locuri din casa vor fi umede in permanenta. Umezeala va fi de domeniul trecutului daca locuinta ta este corect izolata termic. Pe langa faptul vei scapa de petele de umezeala, izolatia termica iti va imbunatati sanatatea.

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro