• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Cum sa cresti valoarea casei tale


Energielabel.jpgIn vremuri de criza, e bine sa stii ca valoarea unei constructii izolate termic este mai mare. Izolatia termic influenteaza direct coeficientul energetic al locuintei tale, coeficient de care depinde valoarea casei tale.

 

La ce valoare poate ajunge coeficientul energetic?
Valoarea pe care o poate atinge coeficientul energetic poate fi determinat de catre un consultant EPA. O asfel de analiza personalizata costa intre 250 si 300 euro. Chiar daca este o investitie destul de consistenta, vei avea toate datele conform carora vei sti daca o crestere a coeficientului energetic al casei tale este fezabila. 

 

Cum influenteaza izolatia termica valoarea casei mele?
Numarul cumparatorilor care se informeaza activ inainte de a cumpara o casa este in continua crestere. Ei vor vrea sa fie siguri ca pot suporta povara ratelor. Mai ales ca, ratele nu vor fi singura cheltuiala lunara pe care o vor avea. Pentru oricine, cheltuielile lunare cu energia au o importanta deosebita. Cumparatorul va tine cont de faptul ca valoarea facturii la gaz ii poate afecta considerabil cheltuielile lunare. Cand casa este izolata termic si poti demonstra asta cu un certificat energetic, cumparatorul nu va mai avea nici o obiectie.

 

Contact
Daca esti interesat sa cresti valoarea casei tale izoland-o termic, contacteaza-ne pentru informatii suplimentare si/sau o intalnire.

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro