• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Izolatia pardoselii


Vloerisolatie_bovenzijde.jpgIn majoritatea locuintelor, umezeala si frigul sunt musafiri nepoftiti. Nici podeaua nu este pe deplin sigura. Din fericire, aceste inconveniente pot fi usor combatute prin izolatia pardoselii prin Pluimers Izolatie. Izolatia pardoselii este de asemenea o solutie impotriva pierderilor de caldura, si asigura consumul redus de energie. Izolatia pardoselii printr-un strat gros de material izolant asigura eficientizarea sistemului de incalzire al locuintei. Rezultatul va fi un consum mai mic de energie dar si cresterea temperaturii pardoselii.

 

Ce produs folosim la Pluimers Izolatie pentru izolatia pardoselii?
Daca izolatia pardoselii este o prioritate pentru tine, atunci ai ajuns in locul potrivit. La Pluimers Izolatie suntem experti in domeniul izolatiilor si iti putem raspunde la orice nelamurire ai despre izolatia pardoselii. Am optat pentru HR IsoPUR deoarece acest material se aplica fara rosturi si confera un randament termic ridicat. De esemenea, prevenim aparitia umezelii printr-o pelicula unica ce apare deasupra PUR in timpul procesului de izolare a pardoselii.

 

Intrebari?
Ai nevoie de mai multe informatii despre izolatia pardoselii casei tale? Contacteaza cu incredere Pluimers Izolatie. Suntem bucurosi sa ajutam.

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro