• Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie
  • Garantia Pluimers Izolatie

Garantia Pluimers Izolatie

  • Economisiti bani repede
  • Izolati repede si fara deranj
  • Izolatia creste nivelul de confort

Cere consultanta

Case noi


Schermafbeelding_2012-04-03_om_15.40.12.png

Un numar tot mai mare de dezvoltatori imobiliari apeleaza la Pluimers Izolatie pentru izolatiile termice ale caselor. Au si de ce. Materialele noastre realizeaza izolatii termice durabile si fara imbinari. Produsele noastre ofera cele mai bune rezultate atat pentru izolatiile termice cat si pentru cele fonice. Membrii staff-ului nostru sunt priceputi, de incredere si acreditati de institutii competente, astfel incat vor indeplini orice lucrare de izolatie termica cu profesionalism.

 

Costurile pentru energie scad,IMG_0607.JPG confortul creste, si in cazul caselor noi. Pentru locuitori, izolarea locuintei lor nu vor duce doar la scaderea costurilor la energie si cresterea nivelului de confort, ci pune umarul si la protejarea mediului inconjurator. Raportat la o perioada de saptezeci si cinci ani, un metru cub de izolatie echivaleaza cu reducerea emisiilor de CO2 cu saizeci de mii de kilograme.        

                                   

Vrei detalii suplimentare?
Vrei sa-ti dam detalii suplimentare despre izolarea termica a caselor noi? Putem face asta! Contacteaza-ne pentru a ne oferi detalii despre proiectul tau, si vei primi solutia optima personalizata. Suntem bucurosi sa ajutam!

 

Contact direct

Vreau sa fiu sunat

+40 (371) 365 905

+40 (372) 250 393

info@pluimers.ro